ESPECTACLES DE MÀGIA A LA CARTA

Tria l'espectacle que millor s'adapti a les teves necessitats i no dubtis a consultar-nos qualsevol dubte. Podem adaptar aquests formats per a les teves celebracions familiars i d'empresa.

Els ulls de la imaginació

Diuen que les persones amb més imaginació en aquest món són els nens, he preparat un espectacle on seran els protagonistes principals.

MÉS INFORMACIÓ »

A través del mirall

“Alícia al país de les meravelles” va travessar el mirall per accedir a un món màgic on tot allò aparentment impossible es va tornar possible.

MÉS INFORMACIÓ »

Music Magic Show

La il·lusió i la música es fusionen per obtenir un espectacle de gran bellesa i elegància que ens farà reviure aquella música dels anys 60.

MÉS INFORMACIÓ »

Màgia en zona VIP

La màgia a pocs centímetres dels teus ulls. En mans del mag, les cartes, monedes i altres objectes semblarà que tinguin vida pròpia.

MÉS INFORMACIÓ »

UNA FÓRMULA MÀGICA

Tots els espectacles, a part de tenir la component màgica, estan pensats per satisfer a grans i petits per mitjà de la complicitat i la participació, del bon humor, de molta emoció i sensibilitat, d'una originalitat i creativitat al servei dels somnis, així com d'un atrezzo elegant i una cuidada posada en escena.

PARTICIPACIÓ

HUMOR

EMOCIÓ

MÀGIA