COMUNIONS AMB MÀGIA

REGALA AL TEU FILL/A UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE EN UN DIA TAN ESPECIAL

comuniones sitges magician
comuniones vilanova

 

 

La Primera Comunió és un dels moments més especials en la vida dels nostres fills i un moment molt especial perquè es una de les poques ocasions en que podem retrobar-nos amb tota la família. Es per això, que els nens es mereixen el millor regal, animació i entreteniment perquè puguin disfrutar-ho juntament amb les persones que més s’estimen.

 

 

 

Màgia amb animals, aparicions i desaparicions d’objectes, teletransportacions impossibles, efectes amb cartes, escapisme, levitacions i molt més, formaran part de l’espectacle on més enllà de la màgia, es buscarà en tot moment l’HUMOR, la PARTICIPACIÓ i la DIVERSIÓ dels assistents.

 

 

 

 

 

 

L’espectacle és un SHOW familiar per totes les edats, on els petits viuran la màgia davant dels seus ulls i els adults gaudiran d’una màgia de qualitat, moderna i creativa que els farà tornar a creure que tot és possible.

GAUDEIX VEIENT AL TEU FILL/A CONVERTIR-SE EN MAG EN EL SEU DIA, ET SORPRENDRÀ VEURE COM FA APARÈIXER REGALS PER A LA FAMÍLIA

Necessites més informació?

No dubtis en preguntar sobre el ventall de possibilitats que et podem oferir per a les teves celebracions familiars i d’empresa. Sense cap mena de compromís.