Sobre mi

Zappa Màgic és un “tot terreny” en el món de la màgia, un mag polifacètic que ha estat capaç d’absorbir el millor de cadascuna de les disciplines que engloba el món de l'Il·lusionisme: Cartomàgia, Mentalisme, Numismàgia, Màgia infantil i Grans il·lusions.

El mag

Em defineixo com un mag inconformista que vol fer-vos arribar una màgia moderna i creativa. Com a bon apassionat de la màgia he estudiat amb cura els efectes més clàssics i adapto algunes de les tècniques més acurades que la màgia tradicional m’ha ensenyat, però tracto de fer-ho des d’una visió innovadora.

La persona

Darrere d’en Zappa Màgic hi ha en Roger Zapatero, un Enginyer en Informàtica nascut a Vilanova i la Geltrú. Tot i que de ben petit ja sentia una forta predisposició per la màgia, no és fins al 2005 que decideixo posar-me mans a l’obra i estudiar a fons aquest art. Vaig tenir la sort de poder aprendre la màgia d’aprop de la mà del mestre Gabi Pareras (un prestigiós mag reconegut en l’àmbit espanyol), amb qui durant uns anys vaig treballar de valent per tal d’establir una base sòlida que em va portar a experimentar posteriorment en altres tipus de màgia més escènica.

Trajectòria

Durant aquests darrers anys, he tingut la sort i el plaer de poder participar en diferents congressos de màgia on he pogut perfeccionar la meva tècnica, la pràctica i la posada en escena. Tota aquesta experiència m’ha permès tenir un bagatge prou ric per a posar-me a treballar en la preparació dels meus propis espectacles i dur-los a terme amb un èxit creixent.

A la televisió

Després de ser entrevistat en diferents ocasions a la televisió local del Garraf, Canal Blau TV, on em van permetre poder mostrar la meva màgia d’una manera fresca i propera al plató, el canal va decidir apostar per la meva participació d’una manera més continuada creant una nova secció de màgia per al programa “Obert X Vacances” on, durant la campanya d’estiu 2014, vaig poder desenvolupar diferents trucs amb un espai propi, amb participació del públic a plató i al carrer. Una experiència inoblidable.

A les Xarxes Socials

Pots seguir-me al meu canal de Facebook on podràs estar assabentat de les meves actuacions i novetats.