T'AGRADA LA MÀGIA?

¿Vols aprendre a fer màgia i deixar als teus amics i familiars bocabadats?

TALLERS DE MÀGIA

Apunta’t al Taller de Màgia impartit pel gran il·lusionista ZAPPA Màgic amb la col·laboració de l’Escola de Circ Saltimbanqui. Un taller dissenyat per a nens i nenes de 6 a 12 anys on s’ensenyaran alguns trucs de màgia senzills però efectius.

També s’inclourà una part de treballs manuals on els nens aprendran la fabricació d’alguns jocs de màgia i se’ls ensenyarà la tècnica per utilitzar-los i presentar-los correctament davant del públic.

A més, durant el taller, ZAPPA màgic improvisarà diferents efectes màgics entre tots els assistents, s’explicarà una mica d’història de la màgia i fins i tot podreu veure d’aprop alguns dels aparells que utilitzem en els grans espectacles.

talleres magia vilanova tallers magia vilanova
talleres magia vilanova tallers magia vilanova

CLASSES PARTICULARS

Si ja has fet el taller o ja saps una mica de màgia, podràs aprendre de manera ordenada totes les bases del món de l’il·lusionisme: màgia amb cartes, màgia amb monedes, cordes, micromàgia i màgia de saló.

Aquest tipus d’aprenentatge serà tant teòric com pràctic i les sessions seran com a màxim de 3 alumnes.

No deixis passar l’oportunitat d’entrar en contacte i endinsar-te en el món de la Màgia i l’il·lusionisme.

I SOBRETOT… NO REVELIS MAI EL SECRET!!!

Necessites més informació?

No dubtis en preguntar sobre el ventall de possibilitats que et podem oferir per a les teves celebracions familiars i d’empresa. Sense cap mena de compromís.