T'AGRADA LA MÀGIA?

¿Vols aprendre a fer màgia i deixar als teus amics i familiars bocabadats?

TALLERS DE MÀGIA

Apunta’t al Taller de Màgia impartit pel gran il·lusionista ZAPPA Màgic amb la col·laboració de l’Escola de Circ Saltimbanqui. Un taller dissenyat per a nens i nenes de 6 a 12 anys on s’ensenyaran alguns trucs de màgia senzills però efectius.

També s’inclourà una part de treballs manuals on els nens aprendran la fabricació d’alguns jocs de màgia i se’ls ensenyarà la tècnica per utilitzar-los i presentar-los correctament davant del públic.

A més, durant el taller, ZAPPA màgic improvisarà diferents efectes màgics entre tots els assistents, s’explicarà una mica d’història de la màgia i fins i tot podreu veure d’aprop alguns dels aparells que utilitzem en els grans espectacles.

CLASSES PARTICULARS

Si ja has fet el taller o ja saps una mica de màgia, podràs aprendre de manera ordenada totes les bases del món de l’il·lusionisme: màgia amb cartes, màgia amb monedes, cordes, micromàgia i màgia de saló.

Aquest tipus d’aprenentatge serà tant teòric com pràctic i les sessions seran com a màxim de 3 alumnes.

No deixis passar l’oportunitat d’entrar en contacte i endinsar-te en el món de la Màgia i l’il·lusionisme.

I SOBRETOT… NO REVELIS MAI EL SECRET!!!

Necessites més informació?

No dubtis en preguntar sobre el ventall de possibilitats que et podem oferir per a les teves celebracions familiars i d’empresa. Sense cap mena de compromís.